Toestemming en Gebruiksvoorwaarden


TOESTEMMING

Alles wat ik hier publiceer zijn eigen creaties. Waardeer je wat ik doe, dan kun je me direct ondersteunen door een donatie te doen. Je bent vrij om de content te linken, delen, verspreiden en te reproduceren. Reproduceer de content alstublieft in zijn geheel, zonder er iets aan de veranderen, weg te laten of toe te voegen. Ook verzoek ik je te communiceren dat ze gemaakt zijn door mij. Buiten dat, onderzoek en haal eruit wat er voor jou in zit. Ik maak het voor jou. 


GEBRUIKSVOORWAARDEN

Door toegang te hebben tot deze website, ga je akkoord met deze geldende Voorwaarden en Condities, en ben je verantwoordelijk voor het nakomen van alle toepasbare wet- en regelgeving. Als je het niet eens bent met deze voorwaarden dan heb je geen toestemming om deze website te bezoeken of te gebruiken. Alle materialen en content van deze website zijn beschermt door kopierechten en handelsmerken.

Alle materialen op JoebanMachiel.nl (inclusief joebanmachiel-nl) worden geleverd zoals ze gepresenteerd worden. JoebanMachiel.nl geeft geen garanties, expliciet of impliciet, en ontkent en wijst hierbij alle andere garanties, waaronder zonder beperkingen, geïmpliceerde garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel of nakoming van auteursrechten van intellectuele eigendomsrechten of andere schending van de rechten. Verder geeft JoebanMachiel.nl geen garanties of doet geen uitspraken met betrekking tot de nauwkeurigheid, te verwachten resultaten, of de betrouwbaarheid van het gebruik van het materiaal op haar website op internet of anderszins met betrekking tot dergelijke materialen of op sites in verband met deze website.

De content en materialen op JoebanMachiel.nl kunnen technische, typografische of fotografische fouten bevatten. JoebanMachiel.nl garandeert niet dat de materialen op haar website juist, volledig of actueel zijn. JoebanMachiel.nl kan de materialen op haar website op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving veranderen. Op geen enkele manier doet JoebanMachiel.nl een toezegging om haar materialen bij te werken.

JoebanMachiel.nl heeft nooit de andere websites beoordeelt die gekoppeld zijn aan deze website en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke gelinkte sites. Het opnemen van een link impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van JoebanMachiel.nl. Het gebruik van dergelijke gekoppelde websites is op eigen risico van de gebruiker. 

Van toepassing op JoebanMachiel.nl website is het Nederlands recht.