20 juni, 2010

Een toekomst creëren vanuit je verleden werkt niet!

Regelmatig functioneren mensen binnenin een paradigma dat in het verleden voor hen werkte, nu belemmerend werkt. Belemmerend om dat dit paradigma in het verleden gecreëerd is; van overtuigingen en interpretaties ontwikkeld op jonge leeftijd, zelfs kindertijd. Gebruik makend van een systeem vanuit het verleden zal jou alleen maar meer van hetzelfde geven.

Er is geen ruimte voor een heldere toekomst, zonder de bereidheid van perspectief te willen verschuiven, ofwel wat het verschuiven van jouw paradigma's betekent. Het onthullen en loslaten van patronen van denken en doen die gedateerd of niet meer van toepassing zijn, maakt ruimte voor nieuwe frisse en innovatieve manieren van zijn en doen, en manifesteren het leven wat je werkelijk wil.

About the Author

Joeban Machiel. Life Enthusiast. Possibilizer. Coach.

Met inmiddels meer dan 1 miljoen bezoekers en tienduizenden abonnees, wil ik je hierachter laten met een ervaring, in plaats van alleen maar informatie te geven. Neem het niet zomaar voor waarde aan, test het uit en onderzoek of het werkt voor jou. In elk geval, zelfs de waarheid, als men daarin gelooft, is ooit bedacht. Je moet waarheid ervaren, niet geloven.

Als je waardeert wat ik doe, abonneer je dan alstublieft en blijf op de hoogte. Dank je wel.


Verzorgd door FeedBurner.